A Navigon navigációs szoftvere a Magyar Telekom (a T-Mobile) összes ügyfele számára mostantól ingyen elérhető. A szerződéssel rendelkező iPhone-tulajdonosok az úgynevezett Navigon select T-Mobile Edition alkalmazást kaphatják ingyen. Így az eddig több mint egymillió iPhone-ra felkerült szoftver alapváltozatát kapják az ügyfelek, amelyet pluszdíjért fejleszthetnek tovább.

A hagyományos autós és gyalogos útbaigazítás mellett az ún. Clever Parking segít parkolóhelyet találni olyan nagyvárosokban, mint Budapest, a felhasználók azt is megtudhatják, hogy vihar van-e készülőben, vagy a jeges utak miatt szükség lehet nagyobb odafigyelésre bizonyos területeken a téli utazások során.

Az alapverzió tulajdonságai az egyéni igényekhez szabottan bővíthetők. Hét további szolgáltatáscsomag közül lehet választani. Lehet rendelni valósághű megjelenítést, segélykérő megoldást, sávasszisztenst, sebességasszisztenst, traffipax-információkat, illetve természetesen a magyar térkép kibővíthető számos további ország útjait tartalmazóra.