Jó ideje nálunk is divat a fekete rendszámtartó keret helyett fémszínűt, krómozott kivitelt használni, ezek nagy része azonban műanyag alapú, így nem viseli jól az időjárás hatásait. Megkezdődött ugyanakkor a CarSign egyedi rendszámkeretek forgalmazása hazánkban, amelyek rozsdamentes acélból készülnek, így sóállók, UV-állók, nem kopnak, nem színeződnek.

További érdekesség, hogy a megrendelésnél meg kell adni a gépkocsi márkáját, típusát, valamint a gyártási évet és hónapot, mivel ezek a keretek egyedileg hajlítottak, minden márka minden típusának lökhárítójára pontosan illeszkednek.


A különleges rendszámkeret választható szálcsiszolt, polírozott, fekete matt, fekete fényes, krómozott, karbon hatású felülettel, illetve kérhető az autóhoz tökéletesen illeszkedő, a színkód alapján egyedileg a gépkocsi színére fújt kivitel is.

Ezen túlmenően nemcsak maga a kivitel jelent újdonságot, de az is, hogy bármilyen egyedi szöveggel, logóval, grafikával rendelhetőek. Az első rendszámkereteken lézergravírozással, a hátsó kereteken főleg speciális anyagból készült színes betétben helyezik el a kért egyedi mintát, logót, szöveget, ezzel akár egy cég reklámhordozója is lehet.  

Egyelőre a forgalmazótól lehet hozzájutni, de a termékek várhatóan a közeljövőben elérhetőek lesznek a szerződő Ford-márkakereskedésekben is. Természetesen elsősorban az autójukra különösen igényes ügyfelekre számítanak vevőként, hiszen 26 900 forintba kerül egy pár keret, de flottavásárlók húszezer forint alatti áron juthatnak hozzá.