Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 1
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 2

Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt

Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt

Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 9
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 10
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 11
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 12
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 13
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 14
Fotó megosztása:
Átöltöztették a Volkswagen-egyterűt 15 A Caddy sem maradhatott ki a nagy frissítési lázból a Volkswagennél, plasztikázták az egyterű arcát, illetve motorjait is átdolgozták. Elölről immár az új, egységes márkaarculat köszön vissza, bár a Caddy mintha kevésbé lenne szögletes, mint a márka többi modellje.

Simítgatták a lemezeket a hátsó lámpaburák környékén is, az utastérbe új műszerfalegység és jobb minőségű anyagok kerültek. Jó hír a sokat ikeázók számára, hogy a második üléssor teljesen kiszerelhetővé vált, így az ötüléses változatban 3030, a nagyobb Caddy Maxiban 3880 literes raktér alakítható ki.

Összesen négyféle dízelmotorral kerül a kereskedésekbe a frissített Caddy, teljesítményük 75, 102, 110 és 140 lóerő. A 102 és 140 lóerős kivitelhez lehet DSG-t kérni manuális váltó helyett, a 110 lóerős változat csak összkerékhajtással kapható. BlueMotion csomag a 75 és 102 lóerős kiadáshoz rendelhető.

Megjelent a benzines kínálatban az 1,2 literes TSI, 86 és 105 lóerővel kapható a blokk. A frissítéssel 21 százalékkal csökkent a Caddy-paletta átlagfogyasztása.