Az indiai Mahindra megvásárolta a szintén indiai REVA 55,2 százalékos többségi tulajdonjogát, a cég új neve Mahindra REVA. Az alapítóktól történt részvényvásárlás mellett a Mahindra 10 millió dolláros tőkeemelést hajtott végre, ami jelentős lökést adhat a REVA elektromos technológiájának fejlesztésében.

A Mahindra 10 éve dolgozik a zöld technológiák fejlesztésén. Már létezik dízel/hibrid modellje a Scorpio modellből, hidrogén hajtású a háromkerekű Alfa járműveiből. Évtizedek óta dolgozik az elektromos hajtással is, mostantól viszont a REVA kész technológiáját építi be járműveibe.


A REVA jelenleg 24 országban forgalmazza a termékeit világszerte, összesen 3500 db járműeladással, ami villanyautó szinten nem rossz. A REVA mostanában mutatta be az új generációs elektromos autó modelljeit, az NXR-t és az NXG-t, amelyeket mi is vezettünk már. Ám ezután egy új világ nyílik meg a technológia előtt, hiszen a terepjáróit nálunk is forgalmazó Mahindra egy 63 milliárd dolláros vállalat, amely több mint 100 ezer embert foglalkoztat.