Érdekes járgányt mutatott be Indigen Armor, az NSTT-t, teljes nevén a nem standard taktikai terepjárót. Az autót arra találták, ki hogy alternatívát nyújtson a nehezebb páncélozott járműveknek, különösen alkalmas arra, hogy mozgékonyságot biztosítson a katonáknak, akár városban, sivatagban vagy dzsungelben.

A kézzel épülő járművet 6,0 literes 325 lóerős turbódízel motor mozgatja, de nemcsak gázolajjal üzemelhet, hanem úgynevezett JP8-cal is, egy kerozin alapú üzemanyag, illetve bármilyen más katonai üzemanyag is megfelelő. A négykerék-hajtású jármű végsebessége 165 km/óra, de szétlőtt gumikkal ez nagyjából 50-re csökken. ANSTT függeszthető, tehát helikopterrel is eljutatható a célterületre.

Miután elsősorban a hadsereg számára készült a jármű, így a felépítés részleteit titok övezi, de az alábbi videó elég sokat elárul a jármű képességeiről. Különösen az élő emberekkel végzett golyóállósági próba.

Azért ez egy könnyű mozgású autótól nem semmi, különösen, ha megnézzük, hogy egyébként egy gépfegyver mire képes egy Škodával.

Ha további videókat nézne az Indigen Armor munkásságáról, kattintson erre a linkre!