Harmadik alkalommal rendezi meg az Audi Hungaria a műszaki orientált “Audi Kreaktivity” versenyt középiskolás diákok számára. A verseny célja egy olyan jármű elkészítése, melyet nem belső égésű vagy elektromotor hajt, mégis képes megtenni 20 méter hosszú távot. A 15 legjobb pályamű kvalifikálja magát a győri döntőbe, ahol a szakmai zsűri a dizájnt, az innovatív megoldásokat és a járművek sebességét értékeli majd.

A július elején, Győrben megrendezésre kerülő döntő során a csapatoknak német nyelven kell bemutatniuk munkájuk eredményét, azaz a legfeljebb 50x50x50 cm méretű járművet. A járműnek 20 méter hosszúságú szakaszt kell megtennie.

A legjobb csapat jutalma egy háromnapos látogatás Ingolstadtba, az AUDI AG telephelyére és élményutazás egy Audival. Dizájn, sebesség és innováció kategóriában is értékes díjak nyerhetők.

Az Audi Hungaria számára ez a rendezvény lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat vonzó munkaadóként mutatkozzon be már a középiskolások körében is és kapcsolatba kerüljön a jövőbeli gyakornokokkal, főiskolai és egyetemi hallgatókkal.