250 kilóval könnyebb, mint a normál SL, viszont több mint 50 lóerővel erősebb annál: ez a Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series. A 670 lóerős kupé 3,9 másodperc alatt képes 100-ra gyorsulni, a végsebessége 320 km/óra.

A brutális autót egyedi megrendelés alapján gyártja az AMG. Ám egy dubai ügyfélnek ez is kevés volt. A Brabusszal, a legnevesebb Mercedes-tuningolóval átalakíttatta a matt fekete autót. Erről nem is a Brabustól tudunk, hanem csak kiszivárgott infók alapján.

Úgy hírlik, a 6000-es motor új turbókat, kipufogót, másik sebességváltót és erősebb fékeket kapott. Az egyetlen darabban elkészült Vanish – állítólag a tulajdonosról kapta a nevét – 800 lóerős.  


Nem tudni, mire is képes a Brabus új gépe, de a teljesítmény 20 százalékos növekedése minden bizonnyal jótékony hatással lehet a gyorsulásra és a végsebességre is. Mi nagyjából 3,5 másodperces sprintidőt és 340 km/órás végsebességet saccolunk a gépnek. 

Úgy tűnik, küllemében elégedett volt a Mercedes munkájával a vevő, hiszen csak egyetlen szükségszerű változás történt a karosszérián. Legalábbis a kiszivárgott hírek szerint a motor átalakítása miatt került a motorháztetőre az a furcsa borítás.
 
Érdekesség viszont, hogy a megrendelő kényelmesebbre szabta az autó utasterét. A Black Seriesben kézi állítású versenyülések vannak, ebben viszont elektromos mozgatású “fotelek”. Az már apróság, hogy a teljes belsőt újra bőrözték.