A Lotus-csoport megállapodást kötött a Hertz olasz leányvállalatával, hogy autókat szállít azok bérbeadásához. Ezzel újabb különleges modell kipróbálása válik elérhetővé a normál vezetők számára. Bár a közlemény szerint júliustól bérelhetők az autók, egyelőre nem lehet lekérni azokat – a válasz: hamarosan -, így az árat sem tudjuk.

Addig be kell érni a tavaly bemutatott az úgynevezett Fun Collectionben már szereplő többi sportos modellel, így a Peugeot 207 és 308 CC-vel vagy Mazda MX-5-tel.  


A Hertzhez Elise SC változatokat szállít a Lotus. Ez a típus Európában nem szerepel, az USA-ban viszont igen. Ha ugyanarról van szó, akkor a kétüléses sportkocsiba 1,8-as benzinmotor kerül, amely 218 lóerős. Ezzel az alig egytonnás modell 4,4 másodperc alatt gyorsul százra végsebessége 240 km/óra. A járművek a Hertz sárga színét kapják, míg belül az üléseken tűnik fel a cég logója.

Nem a Hertz az egyetlen, aki sportkocsival csábítja ügyfeleit, egy brit cégnél akár a világ leggyorsabb autója, a Bugatti Veyron is kipróbálható.