Korábban már írtunk az n2A karosszériaépítő cégről. Az amerikai vállalkozás azért került újra képbe, mert átdolgozta az Anterost. (A görög mitológiában a szerelem, viszontszerelem istene)

Az új autó is a Corvette-re épül, de már a 2009-es variáns adja az alapot. Ennek megfelelően többféle motorváltozattal készül az Anteros, hiszen a donorból is van 430 illetve 505 lovas kivitel is. Persze ha a kedves vevő úgy kívánja, ennél nagyobb teljesítmény is elérhető, némi tuningolás után a General Motors 7,0 literes blokkja már 630 lóerővel gyorsítja a különleges járgányt, sőt létezik 1000 lóerős változat is.


Ennél azonban talán fontosabb az Anteros esetében a külcsín. A jármű ugyanis egyedi szénszálas kompozit karosszériával dicsekedhet. Formailag rendben van az autó, talán a hűtőmaszk és a hátsó lámpák tűnnek kissé hivalkodónak az amúgy elegáns megjelenésű gépen.

Kupé kivitelben 149 500 dollártól indul az Anteros ára, míg a kabrió 154 500-tól vehető meg. A Corvette Z06-on alapuló változatért viszont legalább 176 500 dollárt kell kipengetni. Ebben az árban persze benne vannak a felnik és a kézzel varrt bőrborítás az utastérben.