Tovább bővül a Citroën 7 személyes kínálata, a Grand Picasso, a C8 és a Jumpy mellett immár a Berlingo is elérhető ilyen kialakításban. Az autó nem lett nagyobb, az eredeti karosszériába rejtettek további két ülést, pedig az áruszállítóból létezik nyújtott változat.

Az ülőhelyek elrendezése 2-3-2-es, azaz a középső sorban három különálló lehajtható, kivehető ülést találunk, mögötte pedig még két ugyanilyet. Ha mind a hét ülés használatban van, akkor 100 literes a csomagtartó, a leghátsó ülések lehajtásával azonban 470 literre bővül. Ha meg áruszállítóként használjuk, ülések nélkül, akkor 3 köbméter.

Lehajthatóak

Lehajthatóak


Kétféle motorral párosítható a hétszemélyes kialakítás: az 1,6-os 110 lóerős benzinessel, illetve a legkisebb dízellel a 90 lóerős 1,6-ossal.

A “családi csomagért”, amelyben a hátsó ülésekhez tartozó 12 voltos csatlakozók és a leghátul ülőket is védő függönylégzsák is szerepel, 800 fontot [240 ezer forint] kell fizetni Nagy-Britanniában. Sajnos a magyarországi forgalmazásról nincs információnk.