A manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a falnak csapódott egy Ferrarival Cristiano Ronaldo. A 620 lóerős 599 GTB eleje igencsak összeroncsolódott, a bal első kerekét 200 méterrel arrább találták meg, a hátsó gumija kidurrant. Ronaldo mögött haladt a csapat kapusa, Edwin van der Sar, aki saját Bentley-jét vezette. A fiúk a MU carringtoni pályájára tartottak.

“Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt” – idézte a Sun című bulvárlap az egyik szemtanút. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Ilyen volt eredetileg a Fiorano

Ilyen volt eredetileg a Fiorano


Persze minden bizonnyal nemigen vágja majd földhöz a támadót a 75 milliós autóval történt eset, miután az eltelt öt év alatt, mióta a Manchester Unitedba igazolt 600 millió forintnyi összeget költött kocsikra.

Van másik Ferrarija, BMW-je, több Porschéja is, de akár azzal a Rolls Royce-szal is furikázhat, amire 150 ezer fontért (45 millió forint) vásárolta meg a hőn áhított CR7-es rendszámot, illetve karácsonykor vett egy új Bentley-t is. A mostani Ferrari 2 napos volt.