Miközben arra készül, hogy megépítse a világ leggyorsabb autóját, a 9ff szakított időt rá, hogy egy kiválóan gyorsuló gépet is összedobjon. Így született meg a 9ff DraXter.

A Porsche 911-esből minden szükségtelen elemet kipakoltak, így sikerült 1168 kilogrammra leszorítani a tömegét, míg a teljesen egyedi építésű 4,0 literes boxermotor – figyelem! – 1300 lóerőt küld szabadjára, maximális nyomatéka pedig 1190 Nm.

Ez a kompozíció pedig olyat tesz a járművel, amihez nem árt némi vadászpilótai jártasság: 9,5 másodperc alatt gyorsítja álló helyből 911-est, no nem százra, hanem 260 km/órára ? ezzel pedig simán lepipál olyan autót is mint a Bugatti Veyron.


Egyelőre részleteket nem tudni az autóról, de hírt közlő holland lap szerint végsebességben nem olyan jó a DraXter, hiszen nevéhez híven épp gyorsulásra építették. Az sem világos, hogy milyen hajtás van alatta, hiszen a jármű orra a GT3-asé, viszont az oldalán szereplő nyílások alapján akár a Porsche Turbo is adhatja az alapot. Így a négy és a kétkerék-hajtás is elképzelhető.

Mi az utóbbit tartjuk esélyesnek, mert bár plusz tömeget jelent, viszont sokkal jobb tapadást és rajtkészséget eredményez.