A játékról

Játék időtartalma: október 3-9.
Vetítés időpontja: október 15. este 8 óra. A helyszínről a nyerteseket e-mailben értesítjük.
Sorsolás: október 10.

Autóverseny fegyenceknek 1

A filmről
Natalie Martinez

Natalie Martinez

Natalie Martinez


Jason Statham a főszereplője ennek az ackió-thrillernek, mely a holnap lepusztult iparvidékein játszódik, ahol a világ legbrutálisabb sporteseménye zajlik. Egy fegyencekkel teli büntetőintézet arra inspirálta a börtönőröket, hogy könyörtelen szórakozást eszeljenek ki, amely busás hasznot hoz. Adrenalintól fűtött rabok, a televíziós erőszakra éhes nézők világszerte, és egy látványos aréna: ennyi kell csak, és indulhat a Halálfutam.

A háromszoros bajnok autóversenyző, Jensen Ames nagymestere a túlélésnek ezen a kietlen vidéken, ami Amerikából lett. Amikor már azt hiszi, hogy jobbra fordul a sorsa, az ex-fegyencet lecsukják egy brutális gyilkosságért, amit nem ő követett el. Rákényszerül, hogy felvegye a legendás sofőr, az elpusztíthatatlannak tűnő közönségkedvenc Frankenstein álarcát, és egy nagyon egyszerű választás elé állítja őt a börtönsziget vezetője: vagy versenyez, vagy megrohad a cellájában.

Nyomom, mert kemény vagyok

Nyomom, mert kemény vagyok

Nyomom, mert kemény vagyok


A fémálarc mögé rejtett arcú rab egy eszelős, három napos küzdelem előtt áll. Ames-nek az ország legkeményebb börtönéből jövő leggonoszabb bűnözőket kell legyőznie, hogy elnyerje a díjat: a szabadságot. Ez az elszánt férfi a géppuskákkal, aknavetőkkel és lángszórókkal felturbózott monstre járgányával elpusztít mindent, ami az útjába kerül, hogy diadalmaskodjon a világ legbetegebb extrémsport-versenyében.

Eredeti cím: Death Race
Színes, feliratos amerikai akció-thriller

Szereplők: Jason Statham, Natalie Martinez, Joan Allen, Tyrese Gibson, Ian McShane

Írta: Paul W.S. Anderson
Operatőr: Scott Kevan
Zene: Brian Tyler
Producer: Jeremy Bolt, Paul W.S. Anderson, Paula Wagner
Executive producer: Roger Corman
Rendezte: Paul W. S. Anderson

Gyártó: Universal, 2008
Internet cím: www.uipduna.hu
Hossza: 85 perc
Hang: Dolby Digital/SDDS/DTS
Kód: 91757
Korhatár: 18
Országos bemutató: 2008. október 16.
Bemutatja: UIP-Duna Film