Mindössze 250, számozott példány készül az Ego for Bentley névre hallgató laptopból, amelyet a brit Bentley és Ego Lifestyle közös munkájából született. A készülékek természetesen a gyártósorokat mellőzve, szakavatott mesterek keze munkájával készülnek.

Csak a Bentley-kbe épített exkluzív anyagokat használnak a laptop elkészítése során; a külső burkolat az autó belsejét borító bőrből készül, és a Bentley-féle kézzel varrt steppeléssel teszik autentikussá.

Hárommilliós Bentley laptop 1
Hárommilliós Bentley laptop 7


A laptop inkább kézitáskára hasonlít, recézett fogantyúja a Bentley kilincsét idézi, a díszítő szegélyek pedig fehéraranyból készülnek. A külső és belső színvilágban a luxuskocsi színei köszönnek vissza, így a szerencsés helyzetben lévő vevő kérheti laptopját az autójához illő színösszeállításban.

A laptop műszaki paramétereiről nem árultak el túl sokat; annyit azért tudni lehet, hogy Windows Vista Ultimate operációs rendszer fut majd rajta, 160 gigás háttértárat, beépített kamerát és a gyors, vezeték nélküli kapcsolatot lehetővé tevő összes funkciót magába foglalja a gép, melyre rákerül a luxusburkolat. Az Ego for Bentley laptopért 12500 eurót, azaz csaknem 3 millió forintot fizethet a 250 kőgazdag vevő.