Új fejlesztésű rádiót mutat be a Porsche. Ezúttal azonban nem az autógyártó, hanem a cégcsoporthoz tartozó Porsche Design. Az olyan érdekességeket, mint konyhabútort kínáló cég, a legújabb ötletét az amerikai Etón Corporation társaság segítségével alkotta meg.

A P-9120 névre keresztelt asztali rádió három 1,5 colos hangszóróval, egy aktív mélynyomóval, duplafalú konstrukcióban készül, amelyek együttesen kiváló, valósághű hangzásról gondoskodnak. A különleges megjelenést nemcsak a dobozszerű forma adja, hanem hogy a hangerő, a funkció és a hangoló gombok rejtik a hangszórókat.


A masszív alumíniumházba épített rádiókészülék Európában olyan változatban jelenik meg, amely képes a Magyarországon használt analóg és a külföldön már működő digitális műsorok vételére is. Azaz az AM, az FM, a rövidhullám mellett a DAB (Digital Audio Broadcasting) csatornák is hallgathatóak. Ezen túlmenően külső tartója segítségével a rádión különböző iPod-modellek is rögzíthetők, így akár MP3 is hallgatható. Ilyenkor a rádió és az iPod közös távvezérlővel kezelhető.