Növelt teljesítményű exkluzív Boxster és Cayman modelleket készített a Porsche. Mindkét új változat, a hangzatos nevű Boxster S Porsche Design Edition 2, és a Cayman S Sport is erősebb motor kap, mint a korábbi S-modellek. A 3,4 literes motor immár 303 lóerőt produkál, ami nyolc lóerővel múlja felül a korábbiakat.

A Boxster Design Edition 2 “Carrara-fehér” színben készül, amihez ugyanilyen árnyalatú 19 colos keréktárcsák tartoznak, de a fényezés a kardánalagúton és a műszerfalon is feltűnik.


Izgalmas kontrasztot alkotnak a fehérrel a karosszéria szürke csíkjai, mint ahogy a vörös hátsó lámpatestek is. A vászontető és a széria bőrkárpitozás szürke és fekete árnyalatokban rendelhető.

Akinek nem elég ennyi sem, az kérhet egyedi karórát is, amit speciálisan ehhez a kocsihoz terveztek, a számlapja természetesen fehér.

Nem ennyire visszafogott az új Cayman. Az ugyanis megörökölte GT3 RS narancs és zöld színeit, de emellett vörös, sárga, fehér, és ezüst színekben is rendelhető.  Akárcsak a GT3 esetében, itt is fekete keréktárcsák, külső tükrök, és légbeömlő-rácsok gondoskodnak a sportos kontrasztról, de az utastér is ezt a színt kapta.


Belül egyébként egyedi váltókar, kézifék-markolat, és Alcantara bevonatú kormány fokozza a sportos érzést.  A 19 colos felnik mellett a 10 milliméterrel süllyesztett karosszéria és az ötmilliméteres nyomtávnövelő betétek mind a jobb stabilitást, a gyorsabb kanyarvételt támogatják.

A Boxster S Porsche Design Edition 2 500, míg a Cayman S Sport összesen 700 példányban jelenik meg a kínálatban