Szeretnéd, ha az autóban töltött idő alatt anyósülésen fészkelő párod csendben, magába merülve bámészkodna, arcán számodra is megnyugtatóan ható derűvel és nyugalommal? Visszapillantó tükrödre lógass olyan illatosítót, mely szíved választottjának csillagjegyéhez leginkább passzol. A siker garantált!

Nem kell tudományosan választani

Nem kell tudományosan választani

Nem kell tudományosan választani


Az első feladat, hogy megtudd, milyen csillagjegyű a párod. Adott emberi szülemény csillagjegye, aszcendense, holdjegye és egyéb ezoterikus jellemzője ugyanis egyesek szerint nagyban meghatározza azt, hogy ez a valaki milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezik, mennyire akaratos, mennyire céltudatos vagy épp mennyire magába forduló és csendes jellem. Maradjunk most a talán legegyszerűbben kideríthető csillagjegynél.

Ha ezt megtudod, pár lépéssel közelebb lehetsz ahhoz, hogy megfejtsd eddig megérthetetlen döntéseit, kezeld a nehéz pillanatokat, elbánj a pasiaggyal felfoghatatlannak tűnő kirohanásokkal, és értékeld az elsőre túláradónak tűnő gondoskodást és szeretetet, finom megmozdulásokat vagy épp a túlzó igényességet.
 

Fontos dolog az autó illata

Fontos dolog az autó illata

Fontos dolog az autó illata


S hogy az autózás kaland legyen, ne csupán felesleges izgalmakkal teli közlekedés, használd fel e cél érdekében a kedvesed csillagjegyéről szerzett tudást is! A barátnőd horoszkópjának megfelelően kiválasztott illattal átitatva autód belső terét, az utazások békében és nyugalomban telnek majd, és egészen a vezetésre fogsz tudni koncentrálni, miközben utastársad elmerülten, önmagával tökéletes harmóniában nézi a mellettetek elsuhanó fákat.

Először is tudd meg, melyik csillagjegy szülötte a kedves, majd kattints, hogy megtudd azt is, milyen illattal érdemes operálnod a kocsiban!

Tovább a WellnessCafe.hu-ra