Elkészült az Audi Hungaria 15 milliomodik motorja. Ez kerül abba az Audi TTS Coupéba, amelyet az Audi Hungaria Motor Kft. a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsát.

Az általunk próbált TTS különleges darabját a mai napon adja át Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének, Bánhalmi Zsolt, megyei rendőrfőkapitány-helyettesnek és Horváth Csaba győri rendőrkapitánynak.

A fehér színű Audi TTS Coupét a rendőrség igényeinek megfelelően gyártották a Győrben. A TT-sorozat csúcsmodelljét egy kétliteres, 272 lóerő teljesítményű győri motor hajtja. Ezzel a nagy teljesítményű motorral a TTS Coupé 5,2 másodperc alatt képes felgyorsulni 100 km/órás sebességre, de nagy tempónál sem menekülnek az elkövetők, miután 250 km/órás tempóra is képes. Egy ilyen autó listaára 13 millió forinttól indul.

“Az Audi Hungaria idén ünnepli alapításának 15 éves évfordulóját. Nagyon örülünk, hogy e jubileum alkalmából a 15 milliomodik Győrben készült motort egy olyan TTS-be építhettük be, amely a jövőben a régió közlekedésbiztonságát szolgálja” – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.