Közép- és Kelet-Európa egyik vezető használtautó-kereskedője, az AAA Auto diszkont-szervizhálózatot indít, amely ügyfelei számára jutányos áron biztosít teljes körű szervizszolgáltatást valamennyi járműtípusra.

Az AAA AUTO az első szervizállomást Csehországban nyitotta meg, ám a szolgáltatást kiterjeszti a magyar és a szlovák piacokra is. Az első hazai szerviz várhatóan jövőre nyílik meg. Ez a kezdeményezés összhangban áll a cég stratégiai törekvésével, amely szerint a használt autók eladása mellett az ahhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások értékesítésére is koncentrál.

Akkor is letakarítom ezt a pár cserebogarat

Akkor is letakarítom ezt a pár cserebogarat

Akkor is letakarítom ezt a pár cserebogarat


“A tervezett új szervizszolgáltatás díjai a piaci árakhoz képest számottevően alacsonyabbak lesznek, ami lényeges könnyítést jelent a használtautó-tulajdonosok számára” – mondta Matyas Korinek, az AAA AUTO kereskedelmi üzletágáért felelős operatív igazgatója.

Az autók teljes körű átvizsgálása magába foglalja az olaj- és az olajszűrő cseréjét, a gumijavítást, a lengéscsillapítók és a fékek tesztjét, továbbá a károsanyag-kibocsátás mérését, valamint lehetőséget biztosít minden műszaki, festési és a karosszériát érintő munkálat elvégzésére egy állomáson belül.