A Nissan május elsejétől Magyarországon is megkezdi az NP300 értékesítését. A jármű nem más, mint a 2002-es Nissan Pickup. A típus forgalmazása az Euro 4-es környezetvédelmi szabványnak megfelelő motor hiányában szünetelt egy időre, ami mostanra megoldódott. A régi-új modell piaci bevezetése a Single Cab és King Cab verziókkal kezdődik, melyeket nem sokkal később a Double Cab is követ.

A Single Cab fülkéje kétszemélyes, viszont a legnagyobb platóval rendelkezik a három verzió közül. A King Cab modell szintén két fő szállítására alkalmas, de az utastérben biztonságos tárolási lehetőséget kínál szerszámoknak és egyéb dolgoknak, míg a harmadik, a Double Cab típus ötszemélyes utaskabinnal készül.

Háromféle fülkével készül

Háromféle fülkével készül

Háromféle fülkével készül


Az akár 1135 kg-os hasznos teherbírású járművet 2,5 literes közvetlen befecskendezésű dízelmotorral szerelik. Ez 129 lóerős, míg maximális nyomatéka 294 Nm. A pickup akár 3000 kilogrammot is vontathat, míg terepen a rendelhető összkerékhajtás is segíti a vezetőt.

Persze munkára szánják az autót, de széria az ABS és a két első légzsák, rendelhető klíma, központi zár és elektromos ablak is. Az NP300 Pickup nettó 3 965 000 forinttól vásárolható meg. Szervizintervalluma 30 000 km.
.
.

.