Az eBayen kínálják eladásra a világ leghíresebb pornószínésznőjének tartott Jenna Jameson sportkocsiját. Az 1974-ben még mint Jenna Marie Massoli született hölgy 172 900 dollárért, azaz 29,5 millió forintért válna meg sárga Lamborghini Murcielagójától.

Az ár persze nem tükrözi a piaci viszonyokat, ezért a pénzért két évvel fiatalabb kivitelt is kapni az USA-ban, illetve nézhetjük úgy is, hogy 30 ezer dollár felárba kerül, hogy egy ilyen “híresség” használta korábban az 580 lóerős kocsit.

A felnőtteknek szánt filmekben 1993 óta szereplő, de az utóbbi időkben producerként dolgozó hölgy nem ért rá nagyon száguldozni, hat év alatt valamivel több mint 11 ezer mérföldet hajtott a Lambóba, azaz kevesebb mint 20 ezer kilométert.

Jenna Jameson

Jenna Jameson

Jenna Jameson


Bár a hirdetés kiemeli, hogy az autó kitűnő állapotban van, nemrég 13 ezer dollárt költöttek a szervizelésére, nemcsak az olajat cserélték le, de kapott egy új kevlárkuplungot is. Vélhetően azért, mert ez egy első generációs autó, ami még csak manuális váltóval készült. A 6,2-es V12-es motorral szerelt sportkocsi gyári krómozott felniket és fekvőrendőrök legyőzéséhez állítható első futóművet kapott. A belsejét fekte bőr borítja.

Ha valaki beindulna az ajánlat hallatán, az itt találja a részleteket.