A Lexus RX szabadidő-autóba eddig is lehetett prémium audiorendszert rendelni, amit a híres Mark Levinson logó díszít. Az itthon kevésbé ismert márkáért 3 millió forintot kell leperkálni az szabadidő-autó esetében, ami valljuk be elég elvadult szám még 12 millió feletti alapárnál is.

Ez itt 750 ezer forint

Ez itt 750 ezer forint


Ennyiért egy jó klímás Suzukit is kaphatunk, vagy egy igazi high-end hifit, ha úgy döntünk, hogy a Lexusnak adományozzuk pénzünket. A hanghatás kétség kívül lenyűgöző. A most bemutatott multimédia csomag viszont elvileg független a méregdrága extrától.

A hátsó utasoknak szánt, plafonból lenyíló képernyő helyett, mostantól két külön képernyő is kerülhet az első ülések háttámlájára, ami a korábbinál nagyobb szabadságot engedélyez a hátsó utasoknak. A 8 colos kijelzőket rejtő dobozka egy-egy DVD olvasót is magában rejt, RCA csatlakozókkal, USB portokkal és SD kártya foglalattal. A rázkódásvédelem állítólag aszfalton kívül is megállja a helyét.

A két képernyőn így egymástól függetlenül két film is futhat egyszerre, de ha úgy akarjuk, az egyikről átadható a kép a másikra. Az opció egyelőre csak Angliában elérhető, később feltehetőleg máshol is elérhető lesz.  Ottani ára 750 ezer forintnak felel meg.