Akinek nem elég a marhanagy, 24 colos krómfelni vagy épp egy átlátszó darab, annak örömmel jelentjük, hogy van még tovább. Ma már akár képeket is megjeleníthetünk a kerekeinken, már persze ha elég mély a zsebünk.

A Pimpstar felnikre 3 sorban villogó színes LED-eket szereltek, amelyek megfelelő sebességnél képet alkotnak. A csodafelnikhez saját szoftver is jár, amellyel saját képeinket, rajzainkat is megjeleníthetjük a kerekeken. A felnikbe hat kép programozható előre, amelyeket akár váltogathatunk is, de ahogy az alábbi videón is látszik az ábrákat akár menet közben is kicserélhetjük, elég hozzá egy wi-fi-képes laptop, ugyanis a Pimpstarok vezeték nélküli eléréssel rendelkeznek. Igény szerint mind a négy kereket más és más kép megjelenítésére is lehet programozni.

Az elektromos vezérlőrendszert tökéletesen szigetelik, így akár az őzeknek is megmutathatjuk a legfrissebb bulifotónkat az erdőben, a por, sár nem árthat.

A csodafelnik ára azonban nem kevés, a 22 colos garnitúra 12500 dollárnál (nagyjából 2 millió Ft) kezdődik, a méret növekedésével pedig egészen 20 ezerig (3,5 millió Ft) kúszik fel.

Közlekedésbiztonsági szempontból a Pimpstarok persze pokolian felelőtlennek tűnnek, igen valószínű, hogy hazánkban ilyesmi nem kerülhetne az utcára.

És most a videó, tessék álmélkodni, tessék szörnyülködni!