Immár 25 éve, hogy autókat készít Steve Saleen. Bár a képeken látható autó alapjait a Mustang adja, ez egy teljesen önálló modell, ahogy láthatjuk azt az Alpina és a BMW esetében, tehát nem tuningról van szó.

A Mustang helyett a kevésbé izgalmas S302 névvel illetett járgányból most az évfordulóra egy igazán megnyerő autót faragtak. Az SA-25 Sterling Edition orrában egy kompresszoros V8-as lapul, 620 lóerős teljesítménye mellé közel 800 newtonméteres forgatónyomaték is társul. 

A brutális teljesítmény egy rövid áttételű, hatfokozatú manuális váltón, és önzáró differenciálművön át indul a kerekek felé. Ha a 20 colos gumik kellően tapadnak, kevesebb mint négy másodperc telik el, mire az autó átlépi a 100-as tempót.


Egyedi szénszálas spoilerei mellett az utastér is további extrákat rejt. Alcantara-bevonat került az ülésekre, a motor gombbal indul, és nem hiányzik a navigációs rendszer sem. Az 5 dollár híján 100 ezerbe kerülő modellből 25 darab készül.

Aki vásárol egyet, azt első osztályon utaztatják Detroitba, a reptéren limuzin várja, ezek után együtt ebédelhet a Saleen vezetőivel, és körbevezetik a gyárban is. Mielőtt hazautazna, egy különleges bőrkabáttal is gazdagabb lesz.