A továbbiakban is együtt (Kép: Dakar.hu)

A továbbiakban is együtt (Kép: Dakar.hu)

Az Opel Magyarország sajnálatát fejezte ki, amiért a 2008-as Dakar-rali elmaradt, amelyen Szalay Balázs az új Antara RR-rel vett volna részt.

“Igyekszünk a jövőbe tekinteni, és nem azon keseregni, hogy meghiúsult az idei Dakar. Folytatjuk az együttműködést a Szalay Balázs vezette csapattal, és meggyőződésünk, hogy az Opel Antara RR még sok nagy nemzetközi megmérettetésen hoz nekünk sikert. Bízunk abban is, hogy a Dakart szervező francia A.S.O.  versenyekkel igyekszik kompenzálni az elmaradt Dakar résztvevőit és vannak olyan hírek, hogy ezek egyike Magyarországot is érintheti” – mondta Megyeri György, az Opel magyarországi igazgatója.

Az Opel és a Szalay Dakar csapata kapcsolata már több, mint ötéves múltra tekint vissza. Szalay Balázs négyszer indult Opellel a Dakaron, és mindannyiszor célba is ért. A múlt évben az együttműködés még komolyabb lett, ugyanis a magyar Opel közreműködésével a GM Motorsport is bekapcsolódott az autó fejlesztésébe. A munkát mind az Opel, mind pedig a Szalay Balázs vezette csapat szeretné ezután is folytatni.