Állítólag a hatos BMW vásárlói közül sokan nem elégedettek a modell vezetési élményével. Ezzel mi azért vitatkoznánk, mert a koncepcióhoz (GT) illő erővel, fordulékonysággal, dinamikával találkoztunk, amit hamarosan egy tesztben meg is osztunk. Egy az amerikai lapokban megjelent pletyka szerint a BMW viszont változtat.

Amellett, hogy tovább javítják az autó kényelmét, igazi luxuskupét alkotva egy a jelenleginél is sportosabb kivitel is lesz. Itt persze nem az M6-oshoz hasonló fenevadra kell gondolni – bár állítólag a jövőben a V10-es motort két turbóval még erősebbé teszik -, hanem a kisebb motorokhoz kitalált koncepcióra. Várhatóan a futómű feszesebbre hangolása mellett elsősorban a tömegen spórolnak majd.

Nem elég sportos?

Nem elég sportos?

Nem elég sportos?


Más elképzelések szerint lehet, hogy karosszériájában különbözik majd a két modell. A kétajtós kupé képviseli majd a sportosságot, mialatt megjelenik majd egy négyajtós kupé is hatos jelzéssel. Ezzel beszállnak abba a szegmensbe, amit egyelőre csak a Mercedes CLS képvisel, de érkezik az Audi A7, a Porsche Panamera és az Aston Martine Rapide is. A hírek szerint a CS-tanulmány vonalai jelennek majd meg az új hatoson.