A Genaddi Design kiküszöbölte a Lamborghini Murcielago Roadster egyetlen hibáját. Az általunk is tesztelt sportkocsi teteje a legprofibb kirakós játékosoknak is feladja a leckét, amellett, ha fenn van, maximum 160 km/órával száguldhat a pilóta.

Persze Floridában, Kaliforniában vagy Dubaiban ritkán esik eső, de néha szükség lehet a vászonból készült védőre. Az amerikai karosszériaépítő, amely olyan modelleket jegyez, mint a nyújtott Rolls Royce Phantom vagy a Ford GT-ből faragott GTX1 Roadster, most új tetőt talált ki az olasz bikának.


A hatrészes kollekció elfér a Murcielago csomagtartójában, és egyetlen perc alatt összeállítható. Ahogy a képeken is látszik, többféle változatban is felszerelhető, és nemcsak a tetőt, de a hátsó üveget is magában foglalja.
 
Kétféle, matt vagy lakkozott kivitelben lesz kapható 2008 májusától a tető, de minden esetben látni engedi, hogy karbonból készült, azaz nem festik a karosszéria színére. Bár egyszerű, nem olcsó a Genaddi tető, egy új Astrát simán kapnánk az USA-ban az áráért, ugyanis 26 000 dollárba (4,5 millió forint) kerül.