Holnap megbüntethetik. Vigyázzon! 22007. december 22-e munkanapnak minősül – le kell dolgozni 24-ét – ezért a parkolásért is a normál hétköznapoknak megfelelően fizetni kell az erre kijelölt helyeken. Reggel 8 órától délután 18-ig kell fizetni.
December 23-tól, azaz vasárnaptól január 1-jén üzemzárásig a parkolás ingyenes, kivéve a Vár, a Margitsziget és a Citadella parkolóterületét, ahol a megszokott rend szerint kell fizetni a parkolásért.

Január 1-jéig lezárják egy rendezvény miatt a Lánchídnál a Roosevelt téren a Magyar Tudományos Akadémia parkolóját és a Széchenyi felső rakpartot az Arany János utcától az MTA-parkolóig. A 2-es villamos itteni megállóját január 2-án üzemzárásig ideiglenesen Roosevelt tér – Fénymegállónak nevezik el.

Készül a BKV is a végső karácsonyi rohamra, így a hétvégén a 2-es, 3-as metró gyakrabban jár, sűrűbben szállítják az utasokat a Nagykörúti és az 50-es villamosok, valamint a 80-as trolibuszok. Csuklós buszok viszik az utasokat a 31-es, 52-es és 123-as járatokon, napközben a HÉV-szerelvények három helyett hat kocsival járnak.

Karácsony napján napközben a járatok a szombati napokra érvényes menetrend szerint közlekednek. Az utolsó metró és a földalatti fél 4-kor indulnak a végállomásokról, ehhez kapcsolódóan a felszíni közlekedés járatai az utolsó szerelvényeket megvárva általában 4 órakor indulnak.