Megjelent egy hivatalos Audi-tájékoztató az interneten, amelyet a német kerekedőknek szántak eredetileg. Ebből kiderül, milyen modellek is jelennek meg a közeljövőben a német gyártó kínálatában.

Szerepelnek benne információk a múlt héten leleplezett Audi A3 Cabriolet és a Frankfurtban bemutatott RS6 Avant értékesítésének kezdetéről. Ám arra is fény derül, hogy az új Audi A4 kombiváltozatát a jövő év elején láthatjuk, várhatóan Genfben leplezik le.

Jövő év végén jön a Q5

Jövő év végén jön a Q5

Jövő év végén jön a Q5


Ennél sokkal nagyobb durranás, hogy az Audi új terepjárója, a Q5
2008 harmadik negyedévétől vásárolható meg. Az értékesítés három motorral indul: 2,0 illetve 3,0 literes TDI-vel és kétliteres turbós benzinessel. Ugyanekkortól lesz elérhető a Q7-es  csúcsváltozata hatliteres, V12 hengeres dízelmotorral.
 
Nyár elejétől lesz kapható Németországban a TT sportosabb változata, a TTS. A sportautóba az S3-asban is szereplő 2.0 literes turbómotor kerül, a levél tanulsága szerint 270 lóerővel és összkerékhajtással.

A hazai miniszterek kedvenc modellje, az Audi A6 jövő év közepén nagyobb felújításon esik át, ahogy az A3-as modelleket is felfrissítik. Nem szerepel viszont a premierek között a TT RS és az RS8.
 a kép nagyobb mint 150px!