Kézzel készül, és viszonylag keveset építenek a Mercedes szupersportkocsijának nyitott változatából, az SLR Mclaren Roadsterből. A Brabus, a csillagos márka modelljeire szakosodott tuningcég úgy véli, ennél is egyedibb lehet a gép.

Ennek alapköve, hogy az AMG-nél kézzel összeszerelt V8-as motorban további 24 lóerőt “találtak”. A vezérműtengely és a kipufogó lecserélésével, illetve egy üzemanyaghűtő beépítésével 650 lóerőre nőtt a csúcsteljesítmény. A bottropi műhely szakemberei kicserélték a kuplungot, illetve a differenciálművet, amivel javítottak az autó rajtkészségén.

Szuper kabrió Hamiltonnak 1
Szuper kabrió Hamiltonnak 2

Szuper kabrió Hamiltonnak

Szuper kabrió Hamiltonnak

Szuper kabrió Hamiltonnak 15
Szuper kabrió Hamiltonnak 16
Szuper kabrió Hamiltonnak 17
Szuper kabrió Hamiltonnak 18
Szuper kabrió Hamiltonnak 19
Szuper kabrió Hamiltonnak 20
Szuper kabrió Hamiltonnak 21
Szuper kabrió Hamiltonnak 22
Szuper kabrió Hamiltonnak 23
Szuper kabrió Hamiltonnak 24
Szuper kabrió Hamiltonnak 25
Szuper kabrió Hamiltonnak 26
Fotó megosztása:
Szuper kabrió Hamiltonnak 27


Az SLR Roadster a Brabus-kezelés után 3,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára, a végsebessége 337 km/óra.

Akik ilyen autó rendelnek, egyedi külsőt is kapnak. A gyári lökhárítóhoz könnyedén hozzáilleszthető az új spoiler, amelyet szélcsatornában alakítottak ki, ugyanúgy, mint a diffúzort hátul. Az elemek akár gyáriak is lehetnének. A dögös látvány viszont nem ezeknek, hanem a 20 colos felniknek tudható be. Az elöl 255, hátul 305 milliméteres abroncsok nemcsak mutatósak, de a kanyarstabilitást is javítják.

Szuper kabrió Hamiltonnak 28


Ha valaki úgy érzi, elrontotta a gyári rendelést, vagy már unja a korábban kitalált belső összeállítást, a Brabusnál ez sem gond. Saját műhelyekben a legfinomabb bőrrel vonják be az egész utasteret, átalakítják a kormányt, amellett, hogy a műszerfalra karbondíszítés került.

Fernando Alonso egy SLR 722-t kapott, amikor átigazolt a Renault-tól a McLarenhez, ezt az autót viszont Lewis Hamiltonnak tudnák elképzelni. Állítólagos új barátnőjéhez, Naomi Campbellhez ez jobban illik, mint a smart forfour.