A Lamborghini Murcielago LP640 igazi csúcsautó, de ez történik, ha rossz kezekbe kerül. Két arizonai fiatalnak az az ötlete támadt, hogy a szupersportkocsi végsebességét közúton teszik próbára.

A mutatványt nem is egyszer, hanem háromszor is megismételték, a mókát pedig videóra rögzítették. A bátornak nem, felelőtlennek annál inkább nevezhető sofőr első nekifutásra 211 mérföld/óráig (340 km/óra), másodszorra pedig 214 mérföld/óráig (344 km/h) húzatta a Lambót, majd a videón elmondja, hogy több is lehetett volna, ha nem lett volna előttük egy másik autó. A harmadik menetben az igazán elképesztő 219 mérföld/óra (352 km/h) sebességig hajtotta a sportkocsit, majd büszkén jelentette be a kamerának, hogy ezzel a modell világrekordját állította be.

Több kérdés is felmerül a videó kapcsán. Mennyire idiótának kell ahhoz lenni, hogy valaki közúton, sötétben akarjon sebességrekordot felállítani? Milyen mértékű közönyt kell érezni mások épsége, élete iránt az ilyen attrakcióhoz? És egyáltalán, akinek futja egy Lamborghinire, az mi a fenéért nem fizet néhány órát egy pályán, ahol aztán kedvére repeszthet?

A történethez hozzátartozik még az is, hogy a helyi hatóságok a videó alapján már keresik a hősöket, és valószínűleg megtalálni sem lesz nehéz őket, ha csak nem hemzsegnek az aranyszínű Lamborghinik a környéken…