Az író idén sem kímélte a versenyzőket és megpróbált minden fontos információt kiszedni belőlük. Válaszokat kaphattok olyan kérdésekre, mint például mi az oka annak, hogy a világ legnézettebb versenysorozatán több csapat is anyagi gondokkal küzd. Ki fizetheti ki Valentino Rossi 112 milliós adótartozását?

Dani Pedrosa beszél őszintén arról, hogy hol rontotta el a HRC a fejlesztéseket és megtudhatjátok miért mondta azt Carlos Checa, hogy fél órával azután, hogy kipróbálta az új nyolcszázast, már tudta és jelezte a japánoknak, hogy nagy baj van a fejlesztésekkel. Szembeállítottuk Stonert és Rossit. Vajon valóban nem tudja elfogadni Rossi, hogy ismét alulmaradt?


A könyvben az egyik főszerepet természetesen Talmácsi Gábor kapta, akit a könyv megjelenését követően remélhetően világbajnokként ünnepelhetünk. Az író a futamok többségét egy versenyző szemszögéből kíséri végig, közben átvilágítva a pilóták magánéletét.

A beszámolók így azt az érzést keltik az olvasóban, mintha személyesen követhették volna végig Nicky Hayden, Tóth Imre, a Rizla Suzuki csapat vagy Antony West életét a versenyeken, mindezt fűszerezve soha nem látott privát és gyerekkori képekkel.

Az ár 6990. Ft-, előrendelésben 5592. Ft + postaköltség, de személyes átvételre is van lehetőség a Kiadónál.

Info és rendelés: motogpkonyv@chello.hu 06-1-787-1805 www.motogpkonyv.hu

Ha a 2006-os könyv még nincs a polcodon, korlátozott számban azt is megrendelheted.

Ha a november 16-i megjelenés előtt megrendeled a MotoGP 2007 könyvet, akkor egy eredeti Rizla Suzuki MotoGP sapkát kapsz  ajándékba.

Életek másodpercekért 1