Akinek nem futja arra, hogy egy Lamborghinit állítson a karácsonyfa alá, az most legalább a fára tehet valamit a luxusmárka logójával. Az olasz gyártó ugyanis saját ünnepi kollekcióval állt elő, göböktől az üdvözlőlapig mindenkinek jut valami.

Aki a fára szeretné lógatni a Lambo díszgömbjeit, ezután minden további nélkül megteheti, potom 10 ezer forintért már három darabot kaphat, de a gyertyák között is válogathat: a kisebb méretű kocka-díszgyertyák 8000, míg a nagyobbak 8700 Ft-nak megfelelő összegért kaphatók. Természetesen a színek között is válogathat a vásárló, a Lamborghinik fényezésénél alkalmazott árnyalatok, a Gallardo Superleggera narancsától a Noctis Black, a Telesto Gray, és a Midas Yellow fantázianevű árnyalatokig mind az ünnepi díszek közé kerülhetnek.

Ég a gyertya, ég...

Ég a gyertya, ég…


Akik a nagyinak szeretnék hirdetni a szuperjárgányok iránti rajongásukat, azok is megtehetik, 20 darab üdvözlőlapot már 8000 ezer forintnak megfelelő összegért vásárolhatnak. Még azok is találhatnak megfelelő ajándékot, akik a bevett zokni-törölköző vonalon mozognak az ünnepek tájékán – a Lamborghini bármire ráteszi a bikát, csak legyen, aki megveszi. Jó pénzért.