Több széria modell mellett két koncepció autóval is készül a Toyota luxusmárkája, a Lexus a tokiói autókiállításra. Az LF-A sportkocsi mellett feltűnik egy szabadidő-autó is.

Az LF-Xh-ban az a legizgalmasabb, hogy akkor sem lepődnénk meg, ha az utcán szembe jönne velünk, legföljebb egy egyszerűbb utastér kellene bele. Persze kilincsek és tükrök sem ártanak.

Az új Lexus-tanulmány biztosan a nálunk is kapható RX utódját mutatja meg. A két járgány formája és arányaik is igen hasonlóak, az új modell minimálissal hosszabb és alacsonyabb. Egyértelmű az is, hogy egyes jegyeket a cég az új csúcsmodelljéről, az LS-ről örökölte, elég csak megnézni a kocsik orrát. Az egész autó a korábbinál is dinamikusabb megjelenést kapott.


Nem okoz meglepetést a motor sem, a kocsiban ugyanis V6-os benzines és elektromos motorok alkotnak hibrid rendszert. Ez más cégeknél nagy szó lenne, de a Lexus RX 400h-ban évek óta kapható ez a kombináció sorozatgyártásban.
 
Elképzelhető, hogy már Detroitban az év végén bemutatkozhat a sorozatgyártású modell. Az USA a szabadidő-autók legnagyobb, egyben a Lexus legfontosabb piaca is.