2007 első kilenc hónapjában az Audi 8 százalékkal növelte eladásait 2006-hoz képest. 2012-re a cég jóval nagyobb palettán szeretne autókat nyújtani, hogy tovább növelje az eladásokat. Ennek a tervnek a megvalósításához természetesen új fejlesztések, új modellek is kellenek, ezekre pedig a német gyártó 10 milliárd eurót szán a következő öt évben.

A fejlesztés alatt áll és a még ezután következő modellek között lesz a Golfra alapuló miniSUV, a Q3, és a négyajtós kupé, az A7-es is. Rebesgetik azt is, hogy Q1 néven egy igazán aprócska terepautót is piacra dobhatnak valamikor. Természetesen a szélesebb közönségnek szánt tömegautók mellett a luxuskategóriába tartozó autóit sem akarja elhanyagolni a cég, hiszen a márka törzsvásárlóit ők adják. A németek azt is ígérik, hogy az új autók egymástól jól megkülönböztethető karakterek lesznek.

2015-re az Audi évi 1,5 millió autót szeretne eladni. Ez azt jelenti, hogy a mostani termelést jó kétharmadával kell növelniük. Lesz munkájuk a következő években.