C30-as Volvók átadására voltunk hivatalosak a minap az újpesti autószalonba, ahová tavaly költözött ki a cég a Nyugati pályaudvar mellől. A lazára hagyott esti mutatványokkal szemben itt nincs félórás csúszás, nemsokára középre penderül egy igen előnyös külsejű fiatal hölgy.

A C30 öltöztet

Molnár Tamás vízilabdázó a legerősebbet kapta

Molnár Tamás vízilabdázóé a legerősebb


Az átadás moderátoráról a többiek megsúgják, hogy Ördög Nórának hívják, és a tévéből ismerhetném, ha nem élnék szatyorban. Elmondja, hogy a C30 olyan, akár egy iPod vagy más menő személyes tárgy, tehát arculati tényező, amivel az emberek egyéniségüket fejezik ki.

Aznap este ő itt nemcsak dolgozik, hanem egy autót is kap, méghozzá egy alufelnivel feldobott 1,8-as benzinest. Rajta kívül még hárman vehettek át egy-egy C30-ast. A prémiummárkához illően egyikük sem arról ismert, hogy ő böfögött legtöbbször valami valóságshow-ban.

Molnár Tamás és a 220 lóerő

Ördög Nórával ellentétben a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót, dr. Molnár Tamást természetesen felismerném, de ő most külföldön játszik meccset. Ezért csak videoüzenetben volt velünk, amelyben alaposan megdicsérte cápamotívumokkal díszített autóját. A klasszis center egy 220 lóerős C30 T5-tel jár majd.

Ne tessék elszaladni!

Ne tessék elszaladni!


A rendezvényen főleg női lapok munkatársai voltak jelen, akik nálam biztosan többet tudnak S. Hegyi Luciáról. Nekem korábbi Lancia-rendezvényekről volt ismerős, ő hazánk egyik leghíresebb divattervezője. Kreációit a Luan by Lucia divatház vezetőjeként jegyzi, de a saját autójának matricázását kolléganői ötlötték ki.

Két dízel, két benzines

Kozmoszfehér, kétliteres dízel Volvóját vezethető ékszernek nevezte, amelyen a ráragasztott minta finoman vezeti a tekintetet a hátsó üvegajtóhoz, amelyről a C30 híressé vált. Mi mindent kifejezhet egy matrica!

S. Hegyi Luciát valahogy megihlette a C30

S. Hegyi Luciát valahogy megihlette a C30


Szántó Dávid, a közszolgálati adó sportriportere is gazdagodott egy C30-assal. Úszómúltja miatt az övében az akvamarinkék az uralkodó vonulat, a csíkokat egy vízbe ugró úszóval kiegészítve. Szántó Dávid mint nyugodt típus, egy 1,6 literes dízelt vehetett át.

Az autókat – közelebbről meg nem jelölt – több hónapos időtartamra bocsátotta a hírességek rendelkezésére a Volvo. A motorváltozatokat igyekeztek az átvevők egyéniségéhez és szükségleteihez igazítani.