Hamarosan bemutatkozik Spanyolországban az Audi három új modelljei is. Ám még ezt megelőzőn a Real Madrid sztárjai már láthatták a német gyártó járműveit. David Beckham, Raúl González Blanco, Roberto Carlos a jaramai versenypályán ismerkedtek meg az Audi A5, S5 illetve az 420 lóerős R8 modellekkel.

 

Persze nemcsak az Audik műszaki megoldásait – mint a quattro hajtás, vagy az FSI befecskendezési technika –

A bajnoki hajrában jól jön a lazítás

A bajnoki hajrában jól jön a lazítás

A bajnoki hajrában jól jön a lazítás


mutatták meg nekik, de kipróbálhatták tudásukat a járművek volánja mögött, próbára téve vezetési képességeiket. Persze a labdazsonglőröknek profi trénerek segítettek a biztonságos vezetési technika elsajátításában.

 

2003 óta az Audi a Real Madird autószállítója, így a játékosok szabadon választhatnak járművet a négykarikások kínálatából. Beckham például az Audi zászlóshajójával A8-assal járt edzésre később ezt egy Q7-esre cserélte. Ez persze csak a szolgálatai autója, a saját autóparkjában, emellett Lamborghinik, Ferrarik is sorakoznak.   

 

Nem a Real Madrid az egyetlen audis csapat, de Barcelona és a Bayern München csillagai is ilyen járművel döngetnek. Persze ez nem mindig jó, Oliver Kahn-t egyszer megbüntette csapata, mert az edzésre saját Ferrariján érkezett, mondván abba nem lehetett betenni a gyerekülést, ezért az asszony elvitte az Audit. Szegény.