Célkeresztben az autóreklám

Célkeresztben az autóreklám

A használt autók értékesítésével foglalkozó AAA Auto úgy döntött, felajánlja szolgáltatásait a reklámautós cégek azon ügyfeleinek, akik nehéz pénzügyi helyzetbe kerültek – derül ki a cég közleményéből.

A cég felajánlja, hogy megvásárolja lízingelt autóikat, és kedvező feltételek mellett segítséget nyújt a törlesztőrészletek kifizetéséhez, melyek az idő előtt megszűnt szerződések miatt válnak esedékessé. Ezenkívül az AAA Auto lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy jelenlegi autóikat olcsóbbra cseréljék, és egy 50 000 Ft-ig terjedő beszámítási bónuszt biztosít minden érintettnek.

“Remélem, ezáltal túlnyomórészt elkerülhető lesz, hogy a csődbe jutott cégek ügyfeleit jelentős anyagi veszteség érje”- kommentálta az esetet az AAA AUTO ügyvezetője, Anthony James Denny, hozzátéve: “A reklámautós cégek emberei is megkerestek minket ajánlatukkal, de mi azt azonnal visszautasítottuk.”

Több mint 8000 ügyfél kötött korábban reklámszerződést valamilyen céggel, amelyek a befizetett – akár több százezres – regisztrációs díj ellenében az autókon elhelyezett reklámért havi díjat ajánlottak. Nemcsak használt autókra, de újakra is lehetett így szerződni a törlesztőrészlet ígéretével. Csakhogy február óta az Il Ferro mellett más cégek sem fizetnek. Viszont a hitelintézetek az autótulajdonosokkal szerződtek, ezért továbbra is jogosan követelik a havi részletet, amit viszont sokan nem tudnak fizetni.