A cég célközönsége a harmincas éveikben járó orosz milliárdosok népes tábora, akik szeretik megmutatni, mijük is van. Ennek az exhibicionizmusnak a jegyében tervezték a BMW szakemberei a luxusgép belsejét is. A repülő fedélzetén a hightech iroda mellett bárpult, hálószoba, konditerem és szauna is helyet kapott, így akár mozgó lakásnak is használható a gép. Hogy a belső tágasabbnak tűnjön, a belső térelválasztók félig átlátszó üvegből készültek, amelyeknek hála, a tulajdonos szemmel tudjon tartani a vendégeit is, ha szükségét érzi.

A háló mellett konditerem és szauna is van a fedélzeten

A háló mellett konditerem és szauna is van a fedélzeten

A háló mellett konditerem és szauna is van a fedélzeten


Egy tankolással szinte a világon bárhová eljuthatnak a luxusrepülő utasai, hiszen a gép hatótávolsága 18 500 kilométer. Megérkezés után pedig még az autóbérléssel sem kell időt tölteni, hiszen a gép hasában a tulaj BMW-gyűjteménye is elfér. Hogy menet közben is lehessen gyönyörködni a kocsikban, a bárpult előtt lévő padlólemezek közül néhányat üvegre cseréltek a tervezők. Így leszállás után nem a reptéri buszra kell várni egy keveset, hanem amíg a személyzet előcsalogatja a BMW-t a gép alsó szintjéről.

Aki már most szeretne egy hasonlót, annak sajnos nem tudunk pontos árat mondani, de mielőtt a bankba szalad, érdemes egy pillantást vetni a Boeing árlistájára, ahol a 787-es Dreamliner ára 150 millió dollár (27 milliárd forint) körül indul.