Azok után, hogy az új Volkswagent vásárlók Magyarországon hároméves garanciát kaptak, az importőr a kedvezményt az Audi és a Skoda modellekre is kierjesztette.

A program a gyári garancia azonos feltételekkel történő meghosszabbítását jelenti a gépkocsi 3 éves koráig. Az Audi esetében a 3. évben is futásteljesítmény-korlátozás nélkül, míg a Skodánál 150 000 kilométerig érvényes a szavatosság.

Ennek egyetlen feltétele, hogy az autó karbantartását magyarországi márkaszervizben végezzék az első 3 évben. A garancia minden márkaszervizben érvényesíthető, akár külföldön is. Mindez pedig a vásárlóknak nem kerül több pénzébe, az importőr fizeti.

Persze az autókra az első két évben kilométer-korlátozás nélküli garancia érvényes, míg a fényezésre 3, az átrozsdásodás ellen 12 év garancia jár.

Mi történik, ha a Prémium márka egy autója itthon meghibásodik? A 23 Audi A3 Sportback szervizmobilból álló segélyszolgálati flotta egyik tagja siet a segítségére. Mindegyik Audi-márkakereskedés rendelkezik ilyen országúti műhellyel.