Brutális Swift

Már az autó kinézete is igazi sportkocsit sejtet. Optikai és aerodinamikai kiegészítők egész sora teszik igazán rémisztővé a mérges kis autót, így az első-hátsó lökhárítók, az oldalküszöbök, valamint a hátsó szárny is igen látványosra sikerültek. Hogy még ütősebb legyen a kozmetikázás, a kiegészítőket karbonból készítették el, és még fényezőhöz vinni is „elfelejtették”, ami nem is akkora baj. Így könnyebb gyönyörködni a szénszálas műanyag struktúrájában.

Az autó hátulját csinos, rozsdamentes acél kipufogó és a diffúzor kettősének látványa koronázza meg. Motorterében az a 250 lovas blokk lapul, amivel a Suzuki a JWRC-ben is sikeresen képviselteti magát.

Miután a felfelé nyíló, lamborghinis ajtajai kinyíltak, a belsőben is versenysportszagú berendezést látni. Kagylóülések, polikarbonát ablakok, sportkormány, versenyövek, és teljes értékű bukócső várják a vezetőt és utasát.

Az autó csomagteréhez érve sajnos elfacsarodik a szívünk, a high-tech könnyítések segítségével lefaragott kilogrammok helyére bitang méretű és teljesítményű hifi került. Akinél ez még nem verte ki a biztosítékot, azt még színes neonokkal sokkolják tovább a tervezők.