Megfizethető Porsche 1

Megfizethető Porsche

Mióta 1972-ben Prof. F. A. Porsche megalapította a Porsche Design névre hallgató formatervező stúdiót, azóta már jó néhány, mindennapi használat során kézbe kerülő eszköz kapott jobb, praktikusabb vagy csupán szebb, új formát.

A csapat legutóbb kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen kenyérpirítót, órát, kávéfőzőt nem nehéz luxuskivitelben elkészíteni, de mi a helyzet egy piszkos, poros munkaeszközzel, egy fúrógéppel? Nos, a csapat itt sem vallott szégyent.

Társnak a szintén a német csúcsminőséget képviselő Metabót választották, hiszen a formát meg kellett tölteni valami tartalommal is. Az alumíniumból és karbonból készült csillogó külső egy aránylag egyszerű, de robusztus, megbízható szerkezetet rejt. Hatalmas technológiai újítások nem kerültek a gépbe, mindössze a manapság már mindennaposnak számító megoldásokkal találkozhat, aki a garázsában álló Porschékat igazán stílusos szerszámmal szeretné polírozni.

Arra a kérdésre, hogy a fúrógép tetejére költözött fogantyú mennyire praktikus, használható megoldás, talán egy lakótelepi tartósteszt adná mag a választ.