Nők fenekén hirdet a Volkswagen 1

Nők fenekén hirdet a Volkswagen

A Playboy magazin hátlapján szereplő hirdetéssel kívánja beharangozni a VW a Rabbit kanadai és amerikai piacra történő visszatérését. Különleges fotót készítettek a fényképészek, hiszen a magazin hátlapján a címlapfotó látható hátulról. Ehhez egy időben kellett két, egymással szemben beállított kamerát használni.

A “Lányok a szomszédból” című tévésorozat csinos szereplői mutatták meg magukat a férfimagazin hasábjain. Figyelmesebb szemlélők Holly Madison domborodó testrészén fedezhetik fel a Volkswagen Rabbit apró emblémáját.

Korábbi tengerentúli sikerét a Rabbit elsősorban gazdag felszereltségének és emellett mégis szolid árának köszönhette. Tíz éves történelme alatt 1,3 millió darab talált belőle gazdára. Az új modelleket az előddel szemben már nem Amerikában, hanem a VW wolfsburgi gyárában készítik majd.

A látványos hirdetést jó ötletnek tartják az autógyár vezetői és valljuk be, nekünk is tetszik ez a fajta reklám. A Rabbit egyébként a Golf ottani neve. A gyár odaát csak most vezeti be az ötödik generációt, Amerikában csak a Golf IV volt kapható.