Premium Selection néven hivatalos újraértékesítési programot indított a BMW Magyarországon. Ennek lényege, hogy a BMW Magyarország hivatalos márkakereskedéseinél ellenőrzött, fiatal használt BMW-k vásárlására nyílik lehetőség.

Az így értékesített járművekhez tizenkét hónapos garancia és 24 órás ügyfél- és országúti segélyszolgálat is jár, de lehetőség van egyéni finanszírozási konstrukciókra is. A járművek többsége a BMW németországi központjában használt cégautók közül kerül ki. A Premium Selection autók többsége néhány hónapos, 5000-15 000 kilométert futottak.

Bár a külföldről érkező gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, a BMW-ket a magyarországi márkakereskedő alaposan átvizsgálja. Ellenőrzik a motort, a váltót, a fékrendszert, a karosszériát és az elektronikus rendszert, de az utasteret is átnézik.

A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók megbízható forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra, adóigazolások, szerviztörténet stb.) kerülnek az országba. Az értékesítés során természetesen itt Magyarországon kipróbálhatók az autók.

A BMW Premium Selection programot 2006-ban fokozatosan indítják be a hivatalos BMW márkakereskedésekben. Az első Premium Selection bemutatóterem 2006. januárjában nyílik meg Budapesten.