Vizespoló parádé Parádon 1

Vizespoló parádé Parádon

Parádon zárul az idei Autós Gyorsasági Országos Bajnokság hegyi szakasza, ezután már csak két hungaroringi hétvége vár a versenyzőkre. Nem csoda, ha mindenki fokozottan készül a gyorsasági szakág egyik legtradicionálisabb versenyére.

A mindig nagy csatákat hozó Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa és a Mobil 1 Opel Astra Classic Kupa mellett izgalmas küzdelemre számíthatunk az ezúttal hat Mazda RX-8-ast is felvonultató Wankel csoportban, ahol – ha hinni lehet az előzetes nevezéseknek – rajthoz áll a kategória szülőatyja, Végh Sándor is.

Bertalan Zsolt és ifj. Markó Tibor a tavalyi esztendőben Parádsasváron ismét csatasorba állította a Ladákat. A cél annyi volt, hogy néző és versenyző egyaránt jól érezze magát, persze egy kis plusz látvánnyal fűszerezve. A tavalyi siker késztette arra a szervezőket, hogy az idei versenyévadban folytassák mindezt, így ezen gépcsodákat újra láthatja a 29. Mátrai Autós Hegyiverseny közönsége a parádsasvári szerpentinen. Nem titok, hogy a Lada Show résztvevői számára nem a stopperrel vívott csata lesz az elsődleges, mint inkább a nézők megfelelő kiszolgálása.

Nyílt pénzdíjas vizespóló verseny

Vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését várják a szervezők, mert idén vizespóló versennyel szeretnének kedveskedni az uraknak és szeretnék fokozni a szombat esti hangulatot. A versenyre minden hölgy nevezhet!

A nevezés feltétele, hogy az illető küldje el nevét a 70/384-32-44-es telefonszámra július 16. szombat 16 óráig. A jelentkezőket a szervezők visszahívják és tájékoztatják a verseny feltételeiről, tudnivalóiról.

Lassan hagyománnyá válik, hogy Parádsasváron az autóverseny mellett szórakoztató programok is várják az érdeklődőket. Szombaton este a rajt melletti réten felállított színpadon a hangutánzó humorista, Trabarna műsorvezető mellett fellép többek az Irigy Hónaljmirigy, a Kozmix, a pikánsabb szórakozást kedvelők pedig erotikus showműsort láthatnak éjfélkor, de lesz vizespólós verseny is.

A szervezők gondolnak a kisebbekre is, hiszen kialakítanak egy gyermekjátszóteret, ahol egész hétvégén játszadozhatnak az autók iránt kevesebb érdeklődést mutató kicsinyek. Fontos tudnivaló viszont, hogy a verseny ideje alatt a pályaszakaszt lezárják a közforgalomtól, a nézők számítsanak erre az odajutásnál.