3 napos Opel próbautak 1

3 napos Opel próbautak

Április 1. és június 30. között monstre tesztautózási programot szervez az Opel, amelyre elsősorban azok jelentkezését várják, akik már rendelkeznek autóval. A Nagy Opel Próba keretében maximum 3 napos időtartamra elvihető az Opel kínálat legtöbb tagja kiadós próbaútra.

Az egész Európát érintő akcióval az Opel vezérképviselet több ezer hazai autótulajdonos előtt kívánja érzékelhetővé tenni azt a változást, amin az Opelek az elmúlt években átmentek.

Várhatóan igen nagy lesz az érdeklődés, a jelentkezések regisztrálása után általában egy az illetőhöz közeli Opel szalon munkatársa jelentkezik majd, rögzítve a tesztautózás időpontját. A Nagy Opel Próbára jelentkező ügyfelek saját autóját a márkakereskedések megőrzik, ingyenesen átvizsgálják és árajánlatot tesznek az esetleges hibák kijavítására.

Dr. Wolf Károly, a GM Hungary igazgatója igazi rohamot vár: “Úgy gondolom, sokan szeretnének majd élni ezzel a kivételes lehetőséggel. Magyarországon az Opel az első márka, amely ilyen tesztvezetést ajánl.”

A próbaút regisztrációhoz kötött, amit az Opel márkakereskedésekben, a 06-40 27-27-27 telefonszámon vagy a www.opel.hu/anagyopelproba weboldalon lehet megtenni, március 28-tól.