Megvalósul az üvegtetős kupé-kabrió a Hyundai Coupé alapján. Az idei Frankfurti Autókiállításon látott koncepcióautót a koreai gyár a német Karmann-nal közösen fejlesztette ki, a tető a Karmann munkája. A gyár a Bologna-i Autókiállításon hozta nyilvánosságra ezt a bejelentést, amelyre az autó sikere alapján számítani lehetett.

Konkrét adatot nem közölt a gyár a forgalmazás kezdetéről, csak annyit, hogy 2007 előtt megkezdődik a CCS szériaváltozaténak gyártása. Ennél valószínűleg évekkel hamarabb indul a szériagyártás, mivel a 2001 végén bemutatott Hyundai Coupé műszakilag elavulna jó öt év alatt, a kabriót pedig egy avulófélben lévő műszaki alapra nem lehet olyan sokáig gyártani, hogy a CCS ne legyen nagy ráfizetés. Becslésünk szerint 2005 nyarára a fontos piacokon már kapható lesz az autó.

Az autó az 1901-ben alapított Karmann-nál készül majd, Osnabrückben. Egy üvegtetős kupé-kabrió már a Renault Mégane CC-vel bemutatkozott, de a koreai autóban a nyitható tető különlegessége, hogy tolótetőt is tartalmaz.