Suzuki Verona néven megjelent a Daewoo Evanda suzukisított változata. A külső változtatások gyakorlatilag kimerülnek az embléma cseréjében. A Daewoo Evanda átvételéről a GM, a Suzuki, az Isuzu és a Subarukat gyártó Fuji Heavy Industries Ltd. elnök-vezérigazgatóinak korábbi találkozóján született döntés. A Verona csak Észak-Amerikában lesz kapható, V6-os motorral. Az automata váltós, hathengeres limuzin listaára alacsony, 16 499 dollárról indul.

A lépés célja nyilvánvaló: minimális költséggel bővíthető az egyik márka kínálata, viszont a badge engineering-nek nevezett emblémacsere hátránya, hogy az azonos autók esetleg egymás elől veszik el a vásárlókat. Erre a Suzuki és a Daewoo esetében is nagy az esély, de ez a konszern egészének még mindig jobb, mintha a Suzuki egyáltalán nem tudna ilyen méretű limuzinnal szolgálni és az illető venne mondjuk egy V6-os Nissan Sentrát.

A GM égisze alatt zajló együttműködés keretében a Suzuki átvette a Chevroletek importját Japánban, a Corvette-et kivéve. A partnerkapcsolat része például az Opel Signumban és a Saab 9-5-ben is megtalálható, 3 literes Isuzu dízelmotor, vagy a Subaru alapokra kihozott Saab 9-2X.