Rallye évkönyv 2003
Rallye évkönyv 2003

Rallye évkönyv 2003

Rallye évkönyv 2003
Subaruval megy a Herczig-Csökő páros
Suzuki: 10 éve a magyar raliban
Swifttel a legolcsóbb ralizni
Fotó megosztása:
Idén karácsonyra is megjelenik a Budai Ferenc ás Szabó-Jilek Ádám nevével fémjelzett rali évkönyv. A szerzők több sportfotós, köztük Hilbert Péter és Kollár Attila felvételeiből válogatták össze azt az ezernél több fényképet, amelyekkel a könyvújdonságot illusztrálták.

A rali I. osztály összes magyar bajnoki futamáról összeállítást közöl a kiadvány, a képes összefoglalók a rali másodosztály versenyeit is felölelik. A 2003-as rali évkönyvben külön írások szólnak a magukat külföldön megmérettető magyarokról, köztük Benikék VB és Bútorék EB-szerepléséről.

Az évkönyvet megrendelők között a kiadó kisorsol néhány szerencsés ralirajongót, akik próbautat nyernek egy Kit-Carban, vagy egy WRC-ben. Postán megrendelve a könyv ára a bolti 4490 helyett, 3990 forint, a könyvhöz A2-es méretű naptár is jár a postán rendelőknek.

Három bemutatóból megismerhető Angyalfi Károlyék Subaru Impreza WRC-je, a Szabó Gergőékkel a bajnoki dobogó harmadik helyén végzett Skoda Octavia WRC és az örök kedvenc, a Lada VFTS. Utóbbi a H-csoport bajnokáé, Pethő Istváné.