A Ford Szeleczky idén ősztől immár új telephelyén, a fóti Corával szemben felépült központjában fogadja ügyfeleit. Szervizakciójuk keretében minden Ford-tulajdonos számára érvényes ingyenes átvizsgálással könnyítik meg a téli felkészülést.

Ha az autóval gond adódna, szerelőik szakszerűen, gyári alkatrészek felhasználásával javítják meg azt. A végösszeget illetően sem kell aggódnia, hiszen az akció ideje alatt cikkünkre hivatkozva 5% kedvezményt kap a fizetendő összegből!

Sérült autó esetén gyors, minőségi karosszériajavítással és fényezéssel állnak rendelkezésére, ráadásul kárügyintézését is helyben végezheti el. A javítás idejére minden esetben csereautó igényelhető.

A Ford Szeleczky telephelyét a városból könnyen megközelíthető, gyorsan elérhető helyen találja az M3-as autópálya kivezető szakaszán, a fóti Corával szemben. Navigációs rendszerrel szerelt Ford-tulajdonosok már GPS koordináták alapján is célba érhetnek, melyet a Ford Szeleczky honlapjáról nézhetnek meg a www.szeleczky.hu címen. A kereskedés gyakran frissített honlapján az aktuális új- és használtautó-kínálat mellett a Ford Szeleczky egyéb extra szolgáltatásairól, illetve akcióiról is értesülhetnek a látogatók.

(x)